Tajemstvi mladi Sledujte mě na Twitteru Odebírat RSS

Muži v silonkách

Posted in

collants-pour-homme-voile-gerbe.jpg

Dámy a pánové, éra pravých mužů končí, nyní už se budete se svými muži dělit i o váš šatník a šminky přijdou asi v blízké budoucnosti. to snad není možny.gif

Ať už vás to překvapuje nebo ne, mnozí muži nosí jako běžnou součást oblečení.

Proč? Protože jim to vyhovuje. Užívají si ten pocit (není to nepohodlné, když si vyberete správnou velikost a správný materiál), užívají si oporu a teplo, které jim poskytují, a užívají si jejich vzhled.

Ve skutečnosti na tomhle kusu oblečení není nic, co z něj dělalo výhradně ženské oblečení. Nejsou navrženy pro ženy jako podrsenka, aby se přizpůsobily jakýmkoliv ženským orgánům, takže jsou vpodstatě unisex.

...

U nás v e-MANcipate se zaměřujeme hlavně na módní stránku nošení punčocháčů muži, protože máme za to, že punčocháče pro muže jsou módní.

Ano, muži mají taky nádherné nohy, a vypadají dokonale v punčocháčích, pokud jsou barvy a materiály správně vybrány.

Pokud chcete racionálnější vysvětlení: "Muži, kteří nosí punčocháče, to dělají aby zlepšili svou sportovní výkonnost, dodat energii a revitalizovat unavené, bolavé svaly na nohou a aby stimulovali krevní oběh, pokud mají sedavé zaměstnání. Navíc může tlak, který vyvolávají, pomoci omezit otékání a snížit nebezpečí oběhových problémů." (citace z Wikipedie)

Zdroj: http://www.e-mancipate.net/pantyhose-for-men-mantyhose-introduction

Návod na použití:

Snímek obrazovky 2011-05-24 v 16.30.06.png

0 komentářů:

Post a Comment