Tajemstvi mladi Sledujte mě na Twitteru Odebírat RSS

Kde mám penis?

2,5 milionu Britů (každý desátý muž) jsou natolik tlustí, že přes břicho nevidí penis. 52% respondentů by s hubnutím začalo teprve kdyby od doktora dostali vážné varování.

zdroj : http://www.benzinga.com/press-releases/11/06/p1173518/2-5-million-british-men-too-fat-to-see-their-penis

Problém je v tom, že jim to vlastně doktor ani říct nemůže: "Jste příliš tlustý, když nezačnete cvičit a nezměníte jídelníček, brzo umřete. " To se přece říkat nesmí, dneska nikdo není tlustý, nanejvýš jste vertikálně obdařený, mohutný, velký, hlavně ne tlustý, to by mohlo dotčenému způsobit psychickou újmu. A ještě výhrůžka smrti, no to už vůbec ne! ach jo 1.gif

Bylo pro mě fascinující sledovat Biggest Loser, jak byli ti dvěstěkiloví bumbrlíčci udivení, když jim doktor řekl, že mají nadváhu a že se špatně stravují. Všichni začali bulet, holky i chlapi, podle dobrých zvyklostí v USA, a slibovali, že se polepší. Když měli nad sebou bič a tvrdé trenéry, kteří se s nimi opravdu nemazlili, tak to najednou šlo. Každopádně jinak si jen pořídí skůtřík a svoje sádlo dovezou až k okýnku drive-in, kde si vyzvednou hamburgery a další odpad. Byla bych ráda, kdyby sem tohle nedorazilo, ale obávám se, že k tomu spějeme čím dál rychleji.

fat-cart-fat-person.jpg

 

0 komentářů:

Post a Comment