Tajemstvi mladi Sledujte mě na Twitteru Odebírat RSS

Jak šmírovat vaše děti

Posted in
The Onion mám ráda, nastavuje zrcadlo naší absurdnosti naší společnosti a i když ne všechny jejich videa patří k nejzdařilejším, rozebírání toho, jak Facebook a twitter pomáhají rodičům se špehováním jejich dětí je rozhodně trefou do černého:


Facebook, Twitter Revolutionizing How Parents Stalk Their College-Aged Kids

Jestli to i tak někomu zní přehnaně, doporučuji následující odkaz, který toto video dalece převyšuje v důmyslnosti, s jakou vám radí, jak nejlépe vaše děti pro jejich dobro špehovat, vždy a všude:

How to Spy On Your Kids for Their Protection
9. Nainstalujte spyware. Dítě si ani neuvědomí, že je pod dohledem, a přitom rodiče budou moci být v klidu, že ví o všem, co jejich dítě na internetu dělá a uvidí.
10. Pokud rodič dítěti pořídil mobil, má i právo kontrolovat výpisy hovorů. Vždy je dobré vědět, s kým si vaše dítě volá.
11. Rodiče také mohou děti sledovat prostřednictvím jejich mobilních telefonů. Většina nových telefonů je vybavena technologií GPS. Existují online služby, které poskytují 24hodinové sledování pro rodiče, kteří si potřebují být jisti, že jejich děti šy do knihovny muzea atd.
[…]
14. Je také možné do vozu zapůjčeného dítěti nainstalovat webkameru, abyste měli přehled o tom, jak se vaše dítě chová, když je vůz v jeho držení.
15. Pokud máte podezření na drogy, je možné nechat otestovat vzorky vlasů, které zůstanou na hřebeni.

0 komentářů:

Post a Comment